Catalogul Societatii Muzicale – dirijori de cor

Ord. dupa

Mihaela Cesa-Goje a absolvit Academia de Muzica "Gheorghe Dima" specia...

Eduard Dinu s-a nascut in anul 1992, in jud. Prahova, localitatea Urle...

Nascut la Timisoara in anul 1970, Marius Cristian Firca incepe studiul...

Dirijor activ in peisajul muzical autohton, Marius Hristescu s-a nascu...

Alexandru Ilie absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucurest...

Personajul central al Corului Vox Medicalis: dirijorul fondator si man...

Muzician complet, Daniel Petru Morariu este unul dintre acei artisti a...

Gabriel Popescu a absolvit Academia de Muzica din Bucuresti (actuala U...

Reprezentant al tinerei generatii, Daniel Radoias este in prezent un n...

Afiseaza
comentarii

Personajul central al Corului Vox Medicalis: dirijorul fondator si managerul sau, Dr. Tudor lonescu. Dupa „anul sabatic” pe care l-a avut in 2014 pentru definitivarea studiilor sale medicale si obtinerea titlului de Doctor Medic, Dr. Tudor Ionescu reia fraiele conducerii muzicale ale Corului Vox Medicalis, preluandu-l de la loctiilorul sau, Razvan Rados, care primeste, in decembrie 2014, titlul de Dirijor de Onoare al formatiei.

De asemenea, din ianuarie 2015, Dr. Tudor lonescu incepe activitatea ca medic rezident in cadrul Institutului de Fonochirurgie si Chirurgie Functionala ORL „Prof. Dr. Hociota” pe sectia de Foniatrie (supraspecializarea ORL-ului care trateaza afectiuni vocale precum cele ale profesionistilor vocali -artisti lirici, actori, clerici, cadre didactice etc.) sub indrumarea D-nei Dr. Madalina Vrinceanu, la randul D-ei discipol al Şcolii Foniatrice romanesti fondate de Prof. Dr. Constantin Bogdan.

Nu in ultimul rand, in luna iulie a anului curent, Dr. Tudor lonescu sustine examenul de admitere la Facultatea de Muzica din cadrul Universitatii „Spiru Haret”, examen pe care il promoveaza, devenind din nou student, de data aceasta la o institutie de invatamant superior muzical. Tanarul medic si maestru Tudor lonescu considera acest pas ca fiind esential pentru perfectionarea sa artistica si pentru a iesi din titulatura, de altfel formala, de muzician amator, desi nenumarate aprecieri l-au incadrat deja in randul muzicienilor profesionisti.

Ne bucuram nespus de reusitele sale in toate aceste planuri si ii dorim succes pe mai departe aceluia care a gandit, proiectat, initiat si slefuit continuu evolutia Corului Vox Medicalis!

Data actualizarii: 27/09/2015