Catalogul Societatii Muzicale – tenori

Ord. dupa

Nascut in 1979, tenorul Florin Budnaru a absolvit Universitatea Națio...

Nascut in 1954, la Bucuresti, tenorul Cristian Caraman a inceput studi...

Florin Diaconescu s-a nascut la Busteni la 19 octombrie 1942. Desi nu ...

Tenorul Cosmin Ifrim a fost membru in ansamblul Operei de Stat din Vie...

Solist al Teatrului de Opereta si Musical Iona Dacian din Bucuresti in...

Nascut la Timisoara intr-o familie de origine italiana. tenorul Alfred...

Tenorul Daniel Zah a studiat cantul vocal urmand cursurile universitar...

Afiseaza
comentarii

Nascut la Timisoara intr-o familie de origine italiana. tenorul Alfredo Pascu s-a perfectionat in cadrul Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti intre 1991-1996 la clasa de canto clasic unde a beneficiat de indrumarea unor reprezentanti de marca ai artei interpretative romanesti precum tenorii Ludovic Spiess si Ionel Voineag.

Laureat al unor concursuri de tinuta precum Concursul International Hariclea Darclee sau Concursul International de Canto Traian Grozavescu si distins in 2004 cu Ordinul Meritul Cultural in Grad de Cavaler pentru performante deosebite, Alfredo Pascu este din 1996 solist al Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacian unde a impresionat in montari ale unor titluri de referinta ale repertoriului precum Voievodul tiganilor, Liliacul, Contesa Maritza, Bal la Printul Orlowsky, Fantana Blanduziei, Lasati-ma sa cant!, Tara surasului, Sange vienez, Silvia.

Dincolo de activitatea in cadrul Operetei bucurestene, Alfredo Pascu a sustinut si numeroase recitaluri in tara si in strainatate precum si o serie de turnee in S. U. A., Spania, Italia, Germania, Olanda, Rusia, Qatar

Data actualizarii: 21/06/2016