Viitoarea elita a componisticii romanesti

Ord. dupa

Exponent al generatiei de compozitori romani formati la mijlocul anilo...

4 comentarii

Diana Rotaru s-a remarcat inca din anii studentiei, avand o creatie in...

Pasionat de lumea fizicii, cosmologiei si astronomiei, care se reflect...

1 comentarii

Dupa absolvirea liceului cu profil real, specializarea matematica-info...

Afiseaza
comentarii

Pasionat de lumea fizicii, cosmologiei si astronomiei, care se reflecta  si in muzica pe care o asterne pe portativ si considerat a avea abilitati tehnice si expresive deosebite in maniera de a compune, Sebastian Androne se numara printre cei mai remarcabili tineri muzicieni romani.

Nascut pe 18 iulie 1989, Sebastian Androne a urmat cursurile Universitatii Nationale de Muzica din Bucureşti la clasa de compozitie, sub  indrumarea profesorilor Dan Dediu, Nicolae Coman, Dan Voiculescu si Mihaela Vosganian. De asemenea, in timpul studiilor Sebastian Androne s-a specializat în cadrul unei burse internaţionale la Conservatorul din Birmingham si a participat la mai multe cursuri de maiestrie sustinute de compozitori romani si straini.

Laureat al unor concursuri de prestigiu precum Concursul International „George Enescu” de la Bucuresti sau Concursul International de Compozitie „Left Coast Chamber Ensemble”, Sebastian Androne are o creatie in care exploreaza procedeele componistice de transformare a unei lucrari muzicale in diverse forme ce pot ajunge la abstractizari de tipul reprezentarii conceptuale sau al celei de labirint muzical.

Data actualizarii: 13/09/2015

  • Sebastian Ţună :

    Felicitări din toată inima!
    Mult succes!