Regulamentul si procedurile de inscriere in Concursul National de Compozitie si Interpretare Muzicala „Mihail Jora...

comentarii

Regulamentul si Inscrierile la Editia a XXIX-a (2021) a Concursului National Mihail Jora

Limita de vârstă:

Pentru secțiunea de Compozitie muzicala a Concursului sunt acceptați concurenți care au vârsta cuprinsă între 18 ani (împliniți în anul 2021) și 32 de ani impliniti pana la data de 31.12.2021.

Lucrarea pentru Concurs trebuie sa respecte urmatoarele cerinte:

Scenă coregrafică cu 4 personaje (2 femei si 2 bărbați), compusă pentru flaut, trio de coarde și pian, pe un subiect la alegere, care să nu dureze mai mult de 15 minute.

Inscrierile

Inscrierile la Concurs vor incepe dupa data de 10 noiembrie 2021, ultima zi de inscrieri pentru sectiunile de Interpretare fiind 15 noiembrie 2021 (data postei).

Atentie: inainte de a expedia e-mailul pentru inscriere, va rugam sa cititi din nou acest regulament, pentru a fi siguri ca nu au aparut modificari intre timp!

Inscrierea se va face sau prin e-mail la adresa inscrieri@mihailjora.ro, pe baza urmatoarelor documente:

  • Fisa de inscriere (descarca documentul aici)
  • Copie dupa Cartea de Identitate sau pasaport
  • Trei fotografii (diferite!) in format „portrait” si trei fotografii in format „landscape” (min. 300 dpi)
  • Scurta biografie (intre 200 si 300 de cuvinte)
  • Toate documentele (fisierele) vor fi trimise INTR-UN SINGUR e-mail.
  • Lucrarile inscrise la sectiunea Compozitie se vor trimite anonim, in 3 exemplare, la sediul administrativ al Concursului (adresa din sectiunea Contact), incepand cu data de 10 noiembrie 2021, pana la data de 15 noiembrie 2021 (data postei). Lucrarile prezentate la concurs trebuie sa fie originale si sa nu fi fost cantate in public pana la data concursului. Lucrarile se vor trimite anonim, in 3 exemplare, pe adresa concursului, pana la data de 15 noiembrie 2021 (data postei). Lucrarile vor fi semnate cu un cod format din sapte cifre si litere (numele compozitorului sa nu apara pe lucrare!). Acelasi cod va figura si pe plicul inchis care va insoti lucrarea, plic ce va contine numele compozitorului si datele de contact (adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail)
  • Deciziile juriului nu pot fi contestate, iar incercarea de influentare a membrilor juriului de catre candidati atrage descalificarea.
  • La propunerea juriului, organizatorii pot decide atribuirea unor premii speciale sau oferite de sponsori, precum si distinctii cumulative.
  • Preluarile audio si video din Gala Laureatilor Concursului constituie proprietatea organizatorului (U.N.M.BU.C.M. „Mihail Jora” si Societatea Muzicala). Concurentii nu vor beneficia de onorarii sau alte drepturi specifice acestor preluari si isi dau acordul pentru aceasta prin semnarea fisei de inscriere in Concurs.
  • Transmisiunile si inregistrarile audio si video, avand drept scop mediatizarea concursului, sunt permise, cu titlu de gratuitate.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.